The project comprises a new side infill and rear extension to a Ground floor flat in a Victorian terraced house in Hackney. Exposed timber joists, internal brickwork and large frameless rooflights create a bohemian interior which complements the house traditional features. A new courtyard and rear patio allow for natural light and seamless connection between inside and outside. Planning permission has been granted and the project is in detailed design stage.     London, UK 2016  Client: Private  Project Status: Tender  Budget: Confidential
       
     
ALEKSA studio_2 Sewdley Street_02w.jpg
       
     
ALEKSA studio_2 Sewdley Street_03w.jpg
       
     
ALEKSA studio_2 Sewdley Street_04_w.jpg
       
     
 The project comprises a new side infill and rear extension to a Ground floor flat in a Victorian terraced house in Hackney. Exposed timber joists, internal brickwork and large frameless rooflights create a bohemian interior which complements the house traditional features. A new courtyard and rear patio allow for natural light and seamless connection between inside and outside. Planning permission has been granted and the project is in detailed design stage.     London, UK 2016  Client: Private  Project Status: Tender  Budget: Confidential
       
     

The project comprises a new side infill and rear extension to a Ground floor flat in a Victorian terraced house in Hackney. Exposed timber joists, internal brickwork and large frameless rooflights create a bohemian interior which complements the house traditional features. A new courtyard and rear patio allow for natural light and seamless connection between inside and outside. Planning permission has been granted and the project is in detailed design stage.

 

London, UK 2016

Client: Private

Project Status: Tender

Budget: Confidential

ALEKSA studio_2 Sewdley Street_02w.jpg
       
     
ALEKSA studio_2 Sewdley Street_03w.jpg
       
     
ALEKSA studio_2 Sewdley Street_04_w.jpg